تعهد سازمان ملل برای کمک به ایران در توسعه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: ایران از لحاظ اقتصادی، وجود بخش خصوصی، دولتی و نیروی انسانی توان خوبی برای توسعه تجدیدپذیر دارد و این آینده روشنی را برای ایران ترسیم می‌کند. سازمان ملل متحد هم به طور کامل تعهد دارد که به ایران در این مسیر کمک کند.
کد خبر: 5909
زمان انتشار: 24 شهریور 1403 ساعت 9:13:25
تعهد سازمان ملل برای کمک به ایران در توسعه بیشتر انرژی‌های تجدیدپذیر

 وزارت نیرو، اشتفان پریزنر در نشست "بررسی راهکارهای ارتقای نقش انرژی‌های تجدیدپذیر در تامین انرژی ملی در جمهوری اسلامی ایران" با میزبانی ساتبا و سازمان ملل متحد با بیان اینکه در این کارگاه‌ دو روزه، پتانسیل قابل توجه ایران برای اینکه بتواند در انرژی‌های تجدیدپذیر در دنیا راهبری داشته باشد مورد بررسی قرار گرفت، اظهار کرد: موقعیت منحصر بفرد ایران با وجود بیش از 300 روز آفتابی و وزش باد قابل توجه، این قابلیت را به ایران داده است تا بتواند با استفاده از نیروهای طبیعی کشور، انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی باد و خورشید را توسعه بخشد؛ همچنین ایران علاوه بر پتانسیل اولیه، از نیروی انسانی لازم برای فعالیت در انرژی‌های تجدیدپذیر برخوردار است. به گونه ای که سالانه بیش از 230 هزار مهندس در ایران تربیت می شود.

پریزنر خاطر‌نشان کرد: در این نشست، سخنرانان متخصص بیان کردند که در مسابقه بین‌المللی برای تولید انرژی ارزان‌تر، انرژی خورشیدی برنده است.

وی افزود: ایران از لحاظ موقعیت جغرافیایی و منابع در مسابقه انرژی‌های پایا مزیت‌های بزرگی دارد؛ ساتبا برای رساندن ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر ایران به 30 هزار مگاوات تا سال 2030 برنامه‌ریزی کرده است که این امر علاوه بر کاهش آسیب‌های زیست محیطی به ایجاد اشتغال هم کمک می‌کند.

پریزنر، نقش انرژی‌های تجدیدپذیر را بر کمک به حل مساله انرژی در جهت توسعه اقتصادی، برای آینده نسل بشر و ایجاد شغل مهم دانست و تصریح کرد: طبق محاسبات، هر یک میلیون دلار سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر سه برابر سرمایه‌گذاری در انرژی‌های فسیلی، شغل ایجاد می‌کند.

هماهنگ کننده سازمان ملل متحد در ایران اضافه کرد: ما به موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر از دید انسانی نیز همچون مزایای هوای پاک، دسترسی یکسان و منصفانه به منابع و کاهش آسیب‌های محیط زیستی نگاه می‌کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت همکاری‌های بین المللی در شتاب بخشی به پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر و با اشاره به همکاری خوب ساتبا با سازمان ملل برای برگزاری این کارگاه بیان کرد: ایران می‌تواند با همکاری بین‌المللی هم دانش و اطلاعات فنی خود را منتقل کند و هم دانش دیگر کشورها را به دست آورد.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران معتقد است: ایران از لحاظ اقتصادی، وجود بخش خصوصی، دولتی و نیروی انسانی توان خوبی برای توسعه تجدیدپذیر دارد و این آینده روشنی را برای ایران ترسیم می‌کند؛ سازمان ملل متحد هم به طور کامل تعهد دارد که به ایران در این مسیر کمک کند.

انتهای پیام/ای 

تبلیغات در طلوع اقتصاد
بانک صادرات ایران
بانک صادرات ایران
تبلیغات در طلوع اقتصاد
تبلیغات در طلوع اقتصاد
تبلیغات در طلوع اقتصاد
تبلیغات در طلوع اقتصاد
تبلیغات در طلوع اقتصاد